hit100

Huom! Viimeisestä kirjoituksestasi on yli 2 kk, eikä blogisi ole siksi enää aktiivinen. Blogisi aktivoituu automaattisesti, kun kirjoitat siihen seuraavan kerran.

www.stumppi.fi/blogit/hit100

hit100

Sukupuoli: Mies
Kirjoituksia: 0
Luokka: Päätöksen tehneet

13.02.2015
No se on sitten menoa, polttaminen loppuu.
Moinen homma aloitettu, 1972 syksyllä paimiossa Kalevan kyläkaupan takapihalla,
Ja nyt 53v, sekä kiintiö täysi, uusi ammatti hankittu talvella, tulevien työtehtävien tiimoilta ei mahdollista polttaa kohteessa, sekä mahdotonta juosta tupakalla puolen tunnin välein, koska hitsauskokeen valvoja ei vaan voi tehdä sitä.
Mutta hätiä mitiä olkoon sivuvaikutukset mitä tahansa niin kyllä Suomi poika kestää, lopetuspäivä ei päätetty, helpompi niin, aamupala kyllä muuttuu ei enää kolmea kuppia kahvia netin ääressä maustettuna neljällä viidellä tupakalla, eikä puolen tunnin työmatkalla autolla samaa määrää röökiä. Mietin tuossa että jos menee kymmenen tupakkaa aamulla ennen kuin on edes työmaalla niin ei tätä elimistö enään kauan kestä, katsotaan mitä tulee tilalle, jännityksellä seuraan tilannetta, mutta kolme askia päivässä on mennyt viimeiset vuodet, kaipa sitä vaikka vähän kuntoilua tilalle, tsemppiä muillekkin moooi


Päiväkirja on tyhjä.

Jaa kirjanmerkki Jaa kirjanmerkki: ...

Hengitysliitto ry, Oltermannintie 8 / PL 40, 00621 Helsinki, puh. 020 757 5000.
Tilaa tupakoinnin lopettamiseen liittyvää materiaalia. Rekisteriseloste