päättäväinenkö

www.stumppi.fi/blogit/päättäväinenkö

päättäväinenkö

Sukupuoli: Nainen
Kirjoituksia: 11
Luokka: Lopettaneet

Nyt se on loppu, sano 54-vuotias muija!


2 kk 20 päivää

4.7.2017 9:55 - ei kommentteja

3 kk raja se vaan lähenee. Elämä on edelleen aivan upeata. Muutaman kerran on tullut mieleen miten ihanalta tuntuisi kun voisi sen röökin vetästä. Mutta sitten olen alkanut miettiä sitä pahaa makua ja hajua ja se mieliteko on mennyt pois. Ovat semmoisia mielitekoja ettei tarvi käydä kamppailua itsensä kanssa. Tulevat ja menevät melkein saman tien. Onneksi.

Nyt olen alkanut myös hieman laihduttaa. Tullut 6 kg ylimääräistä lopettamisen jälkeen. Olen siis tankannut herkkuja ja antanut itselleni sen luvan. Ylipainoinen en ole vieläkään mutta en enää tunne itseäni ja olo ei ole mukava. Joten laihdutusta peliin. Aloitettu myös herkkulakko! Se voikin olla hankalampaa kuin röökilakko. Herkut sentäs maistuvat hyvälle! Mut pystyn siihen kun kerran pystyin röökinkin jättämään. Se kun olen minä joka päättää elämästäni eikä mikään muu!

2 kk ja 14 päivää

27.6.2017 12:23 - ei kommentteja

3 kuukauden raja lähenee! 

Kyllä on upea olo, kertakaikkiaan Upea! Olen tosi onnellinen et pääsin röökistä eroon. Ja joo, uskallaan sanoa että pääsin koska nyt tuntuu että semmoista tilannetta ei tule että röökin pistäisin suuhuni. Mua oikein kuvottaa tupakan hajukin. Saati että semmosta suuhuni vetäisin.

Kävin hammaslääkärissä tarkastuksessa ja tuntui ihanalta et nyt ei ainakaan näy ikenistä et tupakoi. Onneksi oli kaikki suussa kunnossa, kielessä, ikenissä ja sisäposkilla. Ei ole rööki tehnyt muutoksia. Ja toivottavasti ei ole tulossakaan.

Lisäksi musta on ihanaa kun ei tartte peitellä sitä röökin hajua. Mua vieläkin hävettää miten mä olen haissut ihan kauheelle ja luullu etten haise.

Voi että Elämä on kyllä nyt Ihanata tuoksuineen!!

2 kk ja 7 pvää

21.6.2017 12:34 - ei kommentteja

Tuntuu muuten pitemmältä tämä aika kun vaan reilulta kahelta kuukaudelta. Nyt voin sanoa että rööki eii tule mieleen päivisin. Menee päiviä että en edes ajattele tupakkaa. Niin hyvin olen saanut sen kitkettyä. Tupakanhaju kuvottaa edelleen. Ja jotenkin tekisi mieli mennä sanomaan tupakoitsijalle että mieti nyt hyvä ihminen mitä teet itsellesi - terveysintoilijaksi tässä jo alan :D 

Olo on todella hyvä. Mulla on aina ollut melko hyvä hajuaisti ja nyt se on vielä paljon parempi. Yksi ilta koirien kanssa lenkillä ollessani haistoin kuinka kielot tuoksuivat aivan mahtavasti lenkkipolun varrella. Upea tuoksu. Ja onneksi pihasaunan pukkaristakin on jo piintynyt tupakanhaju hävinnyt.

Tarmoa mulla on hirveästi ja työt maistuvat. Toki edessä oleva lomakin auttaa! Muutenkin tuntuu elämä hyvältä. Juhannus menee mukavasti rakkaan kanssa. Ja kuukauden-kahden päästä pääsen eroon selässä olevasta kystastakin - toivottavasti selkäkivut loppuvat siihen!

Leppoisaa (ja savutonta) Juhannusta kaikille stumppaajille!

-hannele-

2 kk täynnä!

14.6.2017 9:25 - 1 kommentti

Mä oon niin ylpeä itsestäni ja nautin tästä vapaudesta. Vapaudesta jota rööki ei enää kahlitse. Mä nautin siitä että mä haisen hyvälle ja puhtaalle enkä tuhkakupille. Nautin sitä että voin vetää keuhkot täyteen ilmaa ilman yskänpuuskaa. Nautin siitä kun aamuisin ei enää yskitä. Ja nautin siitä että röökistä säästyneet rahat voin laittaa nautintoon. Olen siis lähdössä rakkaani kanssa juhannusvkonloppua viettämään kylpylään. Koirat vien hoitolaan. Tiedossa kuntosali, kylpylää, vaeltamista ja hyvää ruokaa - ilman röökiä!

Mun elämäni on tällä hetkellä niin hyvin et ihan pelottaa. Olen täynnä tarmoa ja työtkin sujuvat jo tosi hyvin. Enää töitä ei katkaise röökitauot.

Röökin haju on vastemielistä mun nenääni ja inhottaa kovasti se. Ja ne tupakantumpit joita on pitkin ja poikin. Empä ennen huomannutkaan ja itsekin tumppasin aina maahan ....

Semmosta tilannetta ei tule että se syöpäkääryle mun suuhuni menisi. Kyllä elämä savuttomana on ihanaa!

1 kuukausi 22 päivää
5.6.2017 19:30

1 kuukausi ja 15 päivää!
29.5.2017 20:10

1 kuukausi 10 päivää
24.5.2017 18:12

28 päivää ilman!
12.5.2017 9:51

27 päivää ilman röökiä!
11.5.2017 13:07

ensimmäiset 3 vkoa
8.5.2017 15:50

Mun tarinani
8.5.2017 15:33

Jaa kirjanmerkki Jaa kirjanmerkki: ...

Hengitysliitto ry, Oltermannintie 8 / PL 40, 00621 Helsinki, puh. 020 757 5000.
Tilaa tupakoinnin lopettamiseen liittyvää materiaalia. Rekisteriseloste