Taasanne

www.stumppi.fi/blogit/Taasanne

Taasanne

Sukupuoli: Nainen
Kirjoituksia: 3
Luokka: Ei valintaa


Tänään se alkaa

13.3.2017 11:47 - 2 kommenttia

Olen tämän tunnuksen perustanut vuosia sitten, mutta sattumaltapa löysin tänne vielä.

Valitettavasti tupruttelu on jatkunut tähän saakka ja mummoksikin pääsin tässä välissä :D. Nyt on vesseli 1,8 v ja viikonloppuna huomasin, että en tahdo enää perässä pysyä, kun on niin kova menijä jo. Eli jotain tarttis tehdä ettei eksytä mummoa. Ja päätin että kunnon kohotus alkaa lopettamalla tupakanpolton NYT, enkä sitten joskus ensi viikolla, kuun vahteessa jne.

Ei tämän nyt kyllä mikään äkkipäätös ollut, ajatus on muhinut päässä jo pitkään. Mutta nyt tuli tunne, että NYT.

Eli eka savuton päivä menossa. Nikotiinilaastari käsivarressa ja olo hyvä, paitsi vähän "pöllämystynyt" kun en ole töissä "happea käynyt haukkaamassa" koko aamuna. Mutta jos nyt ruokatunnilla tekisi jonkinlaisen happihyppelyn syönnin päälle tuolla pihalla raittiissa ilmassa, mutta aikaisemmasta poiketen ilman että savu nousee korvien välistä :D.

...ja kesti 3 päivää

18.8.2010 15:30 - ei kommentteja

Täytynee siis palata alkuperäiseen suunnitelmaan...eli lokakuussa loppuu. Sitä varten on Champix-resepti hankittuna, henkinen tsemppaus menossa, jne. Että vajaa 2 kk aikaa...

Eka päivä ihan yllättäen

14.7.2010 11:55 - 1 kommentti

Enpä vielä aamulla herätessä tiennyt mitä päivä tuo tullessaan. Karmea flunssa ollut viime viikolla, tuntui jo menneen ohi mutta eilen illalla alkoi uudestaan oireileen. Ja aamulla ei taas henki meinannut kulkea. :(  Tunnin sisällä heräämisestä olin jo 3:tta tupakkaa polttamassa ja kun sen tumppasin, päätin että nyt riitää: laastari takapuoleen ja se on loppu nyt.

Ruokatunnin jälkeen eka "kovempi" himokohtaus, mutta nikotiinitabletti kielen alle...ja jo parin minuutin jälkeen oli parkko ottaa pois, oli se niin karmean makuinen. Mutta ainakin suussa oli yhtä paha maku kuin tupakankin jälkeen.  :/ En kuitenkaan hennonnut sitä roskiin heittää, kun ovat viheliäiset niin kalliita, vaan pistin takaisin tuohon folioon. Ajattelin, että jos se kerta noin tehokasta ainetta on, niin voin sitä samaa tablettia pitää kielen alla vielä myöhemminkin, jos tarvetta on.

Että kyllä tää tästä varmaan, kait, luultavasti suttaantuu.

Jaa kirjanmerkki Jaa kirjanmerkki: ...

Hengitysliitto ry, Oltermannintie 8 / PL 40, 00621 Helsinki, puh. 020 757 5000.
Tilaa tupakoinnin lopettamiseen liittyvää materiaalia. Rekisteriseloste